Wilt u een opvallende

website?  Kies dan voor

LeTigre Webdesign!

NAAR MENU →

Webdesign voor betaalbare websites die scoren in Google!

Le Tigre Webdesign Maastricht maakt websites in Html 5, WordPress en webwinkels met Woocommerce. Onze websites worden standaard SEO geoptimaliseerd voor Google en scoren dus goed in de standaard zoekmachines.

Wij maken uitsluitend responsive websites zodat de websites altijd goed getoond worden in elk media; zoals smartphones, tablets en desktop. Meer weten? Vraag het ons!

Webdesign Holland is gespecialiseerd in webdesign voor WordPress

Onze WordPress websites, Woocommerce webwinkels, bookingsites en/of abonnement websites worden altijd responsive gemaakt met een CMS. Dit betekend dat u na een CMS training bij ons op locatie of via een remote verbinding op uw eigen desktop, deze websites zelf kunt beheren en onderhouden.

Wij gebruiken altijd premium WordPress templates in combinatie met een ‘Child theme’, waardoor wij deze websites geheel kunnen aanpassen aan uw specifieke wensen.

Echter de hoofdreden om gebruik te maken van een ‘Child theme’ is dat bij een automatische update van WordPress de website niet opnieuw moet worden aanpgepast!

Gelukkig maken wij altijd dagelijks een goede backup van uw website, waardoor  u bij een probleem altijd veilig terug kunnen gaan naar een vorige goed werkende situatie!

Basis websites worden gemaakt in HTML5 zonder bestaande templates.

De basis websites van Webdesign Maastricht zijn websites die gemaakt worden zonder gebruik te maken van bestaande templates, deze websites worden gemaakt in HTML5 zonder CMS en kunnen dus niet zelfstandig worden beheert.

Hierdoor worden wij niet beperkt door bestaande templates en wij zijn dus vrij om zonder beperking uw website te ontwerpen. Dus webdesign uniek van vormgeving.

Indien men toch een CMS wilt in een basis website, implementeren wij een Wordpress gedeelte in de website waarin u geheel zelfstandig tekst en beeld kunt aanpassen.

Voor dit soort type websites wordt het onderhoud altijd gedaan door Webdesign Maastricht. Hiervoor kunt u bij ons een jaarlijks onderhoudsabonnement afsluiten tegen een scherp tarief. Bij voorkeur vragen wij uw website bij ons te hosten, zodat wij u optimale service kunnen bieden.

Wilt u een

opvallende

website?